Ads Top

Xiaomi Mi 11 Lite Rom İndir

Xiaomi Mi serisinin en son serisi Mi 11 in lite versiyonu çok şık ve ince bir tasarım ile kullanıcılarla buluştu. Biz de sizin için Mi 11 Lite'nin tüm romlarını derledik. Kolayca indirip kurabilirsiniz. Aklınıza takılan yerleri yorumlar kısmından bize sorabilirsiniz.

GLOBAL KARARLI ROM – Mİ 11 LİTE

AVRUPA KARARLI ROM – Mİ 11 LİTE

RUSYA KARARLI ROM – Mİ 11 LİTE

Nasıl Rom Yüklenir:

Xiaomi telefonlarına ait birçok rom yükleme yöntemi vardır. Xiaomi ve Redmi telefonları için hazırladığımız Rom Yükleme Rehberine bakmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

En Kolay Yöntem(Güncelleme seç yöntemi):

Koşullar:

  • Bu yöntemin çalışması için yüklemeye çalıştığınız rom telefonunuzda yüklü olan rom ile aynı bölgeye ait ve daha yüksek bir sürümü olmak zorunda.
  • Telefonunuza yüklemden önce herhangi bir işlem uygulamanıza gerek yok sadece indirip yüklemeniz yeterli.
  • Bu yöntem ile sadece recovery romları kurabilirsiniz fastboot rom denerseniz yükleme yapamazsınız.

NOT: Bu işlem telefonunuzu hiç bir şekilde garanti dışı bırakmaz. Telefonunuzun garantisi devam ediyorsa bile rahatlıkla bu yöntemi kullanabilirsiniz.

1-Telefonun ayarlar uygulamasına girdikten son en üst kısımdan telefon hakkında kısmına giriyoruz.

2-Telefon hakkında kısmına girdikten sonra sistem güncelleme seçeneğine basıyoruz.

3- Daha sonra MİUİ logosuna üst üste '' ek güncelleme seçeneği açık'' uyarısı gelene kadar basıyoruz.

4- Son olarak sağ üstteki üç nokta yada ayarlar simgesine basıp çıkan seçeneklerden güncelleme paketi seç seçeneğine tıklayıp indirdiğiniz recovery romun bulunduğu klasöre gelip o dosyayı seçmeniz yeterli. sonrasından gelen uyarıları ve adımları geçtikten sonra telefon kapanıp rom sağlıklı bir şekilde kurulacaktır.

Xiaomi ve redmi rom

6 yorum:

  1. Merhaba anlattığınız bilgiler için teşekkür ederiz.Bu Xiaomi mi 11 lite' ın orjinal glabal romu gerçekten çok kötü.Ben şimdi EU Roma geçmek istiyorum, bu EU romu revevery Olarak bu global romun yerine yükleyebilirmiyim.(mevcuttu Türkiye romu var)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Şuan kullandığınız rom global rom ve EU rom a geçmek istiyorsunuz. Bu bölge değişikliğine sebep olabileceği için ne yazık ki recovery olarak yükleyemezsiniz. Rom Yükleme Rehberimizden Fastboot ile rom yükleme başlığına bakarsanız; orada Mi Flash Tool ile rom yükleyerek bölge değişimi yapabileceğinizi anlattık. Ama bu yöntem için BL kilidinizin açık olduğundan ve konu hakkında bilgi sahibi olduğunuzdan emin olun. Bu işlem tüm bilgilerinizi silebileceğinden yedek almanızda fayda var. Teşekkürler.

      Sil
  2. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Cihazı yeni aldım ve bu global rom gerçekten çok kötü, fakat cihazın garantisi şimdilik gitsin istemiyorum.Bu yüzden sanırım biraz bu şekilde kullanacağım.Önceki telefonum Mi 8 lite idi ve onun bootloader kilidini açmıştım EU Rom kullanıyordum çok memnundum.Bu global Roma alışmam zor olacak.Bekleyecegim sanırım.Neyse tekrardan teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica Ederiz. Başka bir sorunuz olursa her zaman buradayız. Sitemizi tercih etttiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler :)

      Sil
    2. Merhaba, şimdi benim Ttelefonumda Xiaomi mi 11 lite ın Türkiye romu olan 12.0.2.0 RKQTRXM Kararlı rom var. Ben bunu recovery olarak 12.0.11.0 RKQMIXM Glabal romu kurabilir miyim

      Sil
  3. merhaba bu romlardan saf android olanı yok mu? youtube, google uygulamaları falan olmasın içinde.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.