Ads Top

Oppo A9 2020 Rom İndir


Son dönemin popüler telefon üreticilerinden Oppo nun telefonlarından biri olan Oppo A9 2020 için rom paylaştık. Umarım yararlı olmuştur. Aklınızda kalan bir kısım olursa yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Oppo A9 2020 Rom İndir.


Oppo A9 2020 CPH1941 ROM (Firmware Flash Dosyası)


Donanım Yazılımı Adı: CPH1941EUEX_11_OTA_1860_all_BsyuHPMwmYdQ.ozip

Dosya Boyutu: 3.69 GB

Nasıl Flaş Yapılır: Açıklamayı oku.



Önemli Notlar:


[*] Uyarı: Yaptığınız işlemler tamamıyla sizin sorumluluğunuzdadır. Herhangi bir sorunda tüm sorumluluk size aittir. Yapabileceğinizden emin değilseniz yetkili kişilerden yardım alın.

[*] Yedekleme: ROM'u Flash Tool kullanarak yüklemek kişisel verilerinizi cihazdan kalıcı olarak silebileceğinden, her ihtimale karşı kişisel verilerinizin bir yedeğini almanızı öneririz.

[*] Orijinal ürün yazılımı: Ürün yazılımı %100 orijinaldir ve Oppo Mobility LLC tarafından resmi olarak piyasaya sürülmüştür.


Oppo Nasıl Flash Yapılır : 


  1. İndirdiğiniz .ozip uzantılı güncelleme paketini bir SD kartın içine atın.
  2. Ardından SD kartınızı telefona takın, ardından telefonu kapatın.
  3. Telefonunuz Kurtarma Moduna girene kadar Güç ve Sesi Azaltma düğmelerini basılı tutun.
  4. Kurtarma Modu altında, [Depolama cihazından yükle ] > [SD'den yükle ] seçeneğine tıklayın , güncelleme paketini bulun.

5. Gelen ekranda .ozip uzantılı Güncelleme paketine tıklayın. Ekranınızda bir onay mesajı görünecektir. Evet'i tıklayın. Cihazınız yeniden başlatılacaktır ve güncelleme başlayacaktır. Bu işlem biraz zaman alabilir.


1 yorum:

  1. Slm kardeşim yeni güncellemeyi kaldırmak istiyorum nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz lutfen

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.